torstai 16. maaliskuuta 2023

Suomen eduskuntavaaleissa 2023 on hyvä muistaa Sinimustan Liikkeen edustajien: Ilman natojäsenyyttä saattaisimme kohta elää Georgian, Moldovan ja Ukrainan tapaisessa kiristys- ja totaalisemman aluemiehityksen alla, osa kansastamme raunioituneissa kiinteistöissä, osa koirien syötävinä, osa maanpaossa Norjassa tmv:ssa Natomaassa.

Ryssälän eli Moskovan oblastin probagandistien aivopesu läpäisee vain tyhmien ihmisten vastaanoton
https://putinismin-koirat-ulos.blogspot.com


Eräs olennainen maanpuolutuksellinen ase- ja huoltovarmuusasia unohtuu nuoruuden huumassa ja alkeismatematiikka unohtaen Sinimusta Liikkeen natovastaisuudessa ja ehdokasasetteluissa

Eurovaaliehdokas 3.3.2023 Seppo Lehto valkoinen vaihtoehto
https://Eurovaaliehdokkaanne.blogspot.comIlman natojäsenyyttä saattaisimme kohta elää Georgian, Moldovan ja Ukrainan tapaisessa kiristys- ja totaalisemman aluemiehityksen alla, osa kansastamme raunioituneissa kiinteistöissä, osa koirien syötävinä, osa maanpaossa Norjassa tmv:ssa Natomaassa.

Eurovaaliehdokkaanne Seppo Lehto valkoinen valontuoja mustuvaan tulevaisuuden vastavoimaksi eurovaaliehdokas@gmail.com 15.3.2023
https://Valkoinen-kuolema.blogspot.com 
On ollut erittäin orjamielisyyttä olla etenemättä Natoon siinä samalla kuin muutkin neuvostoajan moskovasatelliittivaltiot, kuten Unkari, muu Baltia etc. Nyt ei olisi tarvinnut nöyristellä natojäsenyyshakemuksen kanssa Orbania tai Erdogania liehitellen, kun olisimme olleet samassa Natossa 5 artiklan turvaamina.

Ukrainakaan ei yli 8 kertaa suuremmalla väkimäärällään suuremmalla aseistuksellaan olisi pärjännyt ilman Natomaiden ase- ymv apua. Tosiasioiden unohtaminen ei ole viisauden alku.

Viite: Sinimusta Liikkeen eduskuntavaaliehdokkaan lausuma: "Ei Natolle. Suomen sotilaallinen kyky puolustaa itseään tulee olla ainoastaan sen oman ja kansallisen armeijan käsissä".

Suosittelen muistamaan, että ei itsenäisyystaistelumme yksikään niistä olisi selvinnyt ilman erityisesti Saksan tukea ja apua.  Nyt Saksa on osa Natoa.

Saksa kuten Suomi, Ukraina etc meillä on nyt tilaisuus palauttaa laajempikin alueita miehittäjä-Ryssältä, kun toimet tehtäisiin kenraali Pattonin toiveiden mukaan Moskovan oblastia koskien.

Eurovaaliehdokkaanne Seppo Lehto valkoinen valontuoja mustuvaan tulevaisuuden vastavoimaksi eurovaaliehdokas@gmail.com 15.3.2023 

Olkoon Ukraina Kiovan Rus ja moskovan oblasti luopukoon varastamastaan Russia / Ryssälä nimestä.

Seppo Lehto historioitsija Tampere

----------------------------------------
Eurovaaliehdokkaanne Seppo Lehto valkoinen valontuoja mustuvaan tulevaisuuden vastavoimaksi eurovaaliehdokas@gmail.com 15.3.2023 pic3


---------------------
Eurovaaleja koskevat sponsori- ja yhteistyötarjoukset oheiseen sähköpostiin alla:
Eurovaaliehdokas@gmail.com

Eurovaaliehdokkaanne Seppo Lehto valkoinen valontuoja mustuvaan tulevaisuuden vastavoimaksi eurovaaliehdokas@gmail.com 15.3.2023 pic5
https://eurovaaliehdokkaana.blogspot.com


Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto Tampere
---------
Eduskuntavaaleissa suosittelen äänestämään vain niitä jotka ovat tuoneet Nato- ja aluepalautuskantansa selkeästi esiin, ei yhtäkään ryssäläistä kgb-taustaista enää kepulien ja muiden kommarien tapaan eduskuntaan erilaisina ryssän tai bryssän kätyreinä.

On aluepalautusten aika kaikille miehittäjä-Ryssän eli moskovan oblastin rikosuhreille, sekä korvauksien saannin paikka yhteistyössä Naton ja suuremman voimakkaamman EU:n ja Japanin yhteistyössä.


--
#Suomen #eduskuntavaalit: On syitä tärkeitä muistaa äänestää alkuperäkansan jäseniä #vältä islamia #Ryssän perseennuolijoita ymv #desanttikommareita. #Eurovaaliehdokas #SeppoLehto: On hyvä muistaa #Sinimusta liikkeen #edustajienkin #miksi #Nato-jäsenyys https://suomen-eduskuntavaalit.blogspot.com/2023/03/suomen-eduskuntavaaleissa-2023-on-hyva.html?spref=tw
---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti